dissabte, de juny 02, 2007

GRACIES SANTA EULÀLIA

Els ciutadans i les ciutadanes ja s’han manifestat a les urnes, han exercit els seus drets i han complert amb els seus deures. El poble sobirà mai s’equivoca, tothom lliurement a dit la seva i els resultats son els que son. Malauradament, hem de dir que tenim un sentiment de culpabilitat per la davallada en la participació, perquè sens dubte en tenim part de culpa i per suposat, des d’ara mateix ens marquem l’objectiu de tornar a il·lusionar als nostres veïns, amb serietat, transparència i honestedat.
En tot cas, nosaltres, membres del Partit dels Socialistes de Catalunya estem àmpliament satisfets i molt contents, Santa Eulàlia ens renova la seva confiança i fins i tot, ens dona mes possibilitats que mai, per dur endavant els nostres projectes de futur. La voluntat popular ens atorga un tercer regidor com premi a les nostres tasques i a mes, confia en nosaltres i en el programa que els hem ofert. No defraudarem a ningú, seguirem fem el que cal, donar estabilitat al govern municipal, que es l’objectiu que ens hem anat marcant de fa anys.
Aprofitem l’avinentesa per felicitar i agrair a tots els ciutadans i les ciutadanes de Santa Eulàlia la seva participació en el comicis, així com a totes les forces polítiques que han participat, donant un exemple de seny i cordialitat entre tots. Ens hem de felicitar plegats del nivell polític que aconseguim en el nostre municipi, defugint de crispacions i de males arts polítiques.
Be, en tot cas aquest article demana l’anàlisi de resultats i també quina lectura n’hem de fer.
Qualsevol que observi els resultats se’n adona que les dues forces polítiques majoritàries, CIU i Independents ERC han obtingut un empat, pràcticament tècnic, ja que els separa només una dotzena de vots, encara que CIU obté un regidor més com a resultat de la aplicació de la Llei de Hondt. Nosaltres augmentem en nombre de vots i també obtenim un regidor més, que ens dona l’oportunitat de seguir donant estabilitat al govern municipal. El Partit Popular, només obté un regidor, tal com estava previst , encara que ha sofert una davallada de vots i ICV, EUA per la seva presentació precipitada, d’últim hora, es queda fora del consistori.
I ara que? Sense cap dubte s’hauran d’establir pactes per consolidar les majories, i això forçosament ha de passar, per la posada en comú dels diversos programes.
Nosaltres prendrem la decisió en funció, del que hem dit, de que es dugui a terme las bases essencials del nostre programa i de la decisió de les nostres bases que s’han de manifestar en la propera assemblea extraordinària que durem a terme els propers dies.
Ciutadans i ciutadanes, esteu molt tranquils. Les nostres decisions estaran encaminades a treballar amb tota la il·lusió i amb tota la dedicació necessària, per que la majoria de vosaltres, quedi plenament satisfeta de les tasques dels socialistes de Santa Eulàlia.
Gràcies per la vostra confiança.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comparteixo amb tu, Quim, la satisfacció pel resultat de les eleccions, on els ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia han reconegut les nostres respectives tasques i ens han donat més suport del que ja teniem, i en els dos casos, hem guanyat un regidor. Això ens fa més forts i ens fa estar més compromesos amb el model de poble que defensem. No és el cas del grup d'Independents-Esquerra, que ha perdut prop de 200 vots, cosa que els ha de fer reflexionar.

Em satisfà llegir que voleu defensar la governabilitat del municipi, argument que ja vareu fer servir fa quatre anys per donar suport a la llista més votada, precisament la que ara ha perdut 200 vots i s'ha situat en segon lloc, darrera de CiU.

Coincideixo també amb tu, Quim, en felicitar-nos pel nivell polític del nostre poble, defugint de crispacions i de males arts polítiques. No ho espatllem!

Com molt bé dius, els votants ens han ordenat que busquem pactes per governar, i que ara el que cal és posar en comú els nostres respectius programes polítics. No desitgem altra cosa: comparar programes, i per això estem pendents de la vostra trucada per fer-ho, tal com ens vareu dir a la reunió del dijous passat. És evident que seria una temeritat prendre una decisió sobre donar suport a la governabilitat de Santa Eulàlia sense fer-ho.

Dius al principi que ets sents culpable de l'alta abstenció. Bé, ho puc entendre si ho afirmes com a classe política, generalitzant, però no particularitzant en els socialistes de Santa Eulàlia, que com CiU, hem guanyat vots. Per tant, nosaltres no hem pas desil·lusionat ningú, i en tot cas, els responsables de l'abstenció deuen ser, sobretot, aquells que han rebut un càstig electoral. Cal tenir-ho present a l'hora de buscar companys de camí.

Una abraçada,

Quim Brustenga

Pep Farriol ha dit...

Proposta de manifest per impulsar una plataforma ciutadana.
Es demanen aportacións i suggeriments de tothom que hi estigui interessat.
ATENCIÓ!!!
Aquesta proposta de plataforma ès al marge dels partits. Hi són convidats tots els ciutadans independentment de la seva ideología.

Per fer les vostres aportacions sou convidats a participar al FÒRUM POBLES a http://www.naciodigital.cat/vallesoriental/index.php?seccio=forumpobles

AMUNT LLIÇÀ!
Plataforma ciutadana contra l'estafa política.

Ciutadans de Lliçà d'Amunt:

Persones de totes les sensibilitats polítiques estem indignats amb els pactes contra natura que s'han perpetrat al nostre Ajuntament, guiades més per interessos personals que no per cercar el progrés del nostre poble.
Es per això que ens constituïm en Plataforma Ciutadana al marge dels partits.
Els objectius d'aquesta Plataforma són:
-Fer un seguiment intensiu de l'acció de govern per controlar que no s'aturin els projectes que estan engegats i que els nous projectes s'adiguin al progrés del nostre poble i no al seu propi.
-Estar amatents per evitar com sigui que ens tornem a trobar amb un municipi en fallida econòmica.
-Que els serveis que paguem entre tots no es degradin, sinó que millorin.
-La immensa majoría de ciutadans de Lliçà d'Amunt, i els que van arribant, vivim aquí per l'entorn natural. Molts han vingut cercant la qualitat de vida en un poble. No volem que ara ens trinxin el municipi permetent la instal·lació d'indústries anàrquicament per tot el municipi ni l'ampliació de les urbanitzacions per a l'enriquiment d'uns quants, com ja a succeit en el passat.
-Instar a les militàncies dels partits a fer neteja dels aprofitats que segresten les seves sigles per a profit propi. Cal que els militants i simpatitzants es mobilitzin i facin fora als indesitjables i "arribistes".

Per a aconseguir els objectius de la Plataforma AMUNT LLIÇÀ! ens proposem, entre altres activitats:
-Assistir als plens de l'Ajuntament.
-Fer manifestacions contra aquelles actuacions que considerem perjudicials per la comunitat.
-Implicar-se en qualsevol tipus de mecanisme de participació ciutadana que permeti l'equip de govern.
-???????

Per tot això fem una crida a tots els ciutadans honrats de Lliçà d'Amunt per a unir-se a la Plataforma per combatre la hipocresia i la manca d'ètica política que s'ha instal·lat entre nosaltres.